Skip to main content

Tuinontwerp

Architectuur & inspiratie

Wij maken het ontwerp in een helder 2D of fotorealistisch 3D plan. Zo krijgt u meteen een zeer duidelijke weergave van uw buitenruimte.

Wij benadrukken graag het authentieke karakter en tekenen daarom de perspectieftekeningen met de hand. Tevens kleuren we naderhand alles ambachtelijk in met aquarel kleuren.

Tuinarchitectuur is ‘levende architectuur’. Planten bloeien en verdwijnen weer, indrukken wisselen per dagdeel en per seizoen. Een tuin moet alle zintuigen aanspreken, inspireren en verrassen.

Het is onze bedoeling om u aan de hand van onze ambachtelijke tekeningen te laten wandelen door de tuin, de sfeer te proeven en de bloemen te ruiken.

Onze tuin- en landschapsarchitecten streven naar een optimale tuinbeleving. Dat kan alleen als landschap, huis en interieur afgestemd zijn op elkaar. Elk detail telt. Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we alle aspecten die belangrijk zijn voor uw project. Kortom maatwerk.

Klassieke tuinen en landschapstuinen hebben een luxueuze en weelderige uitstraling. Sommige flora laten jaargetijden extra tot leven komen en bepaalde authentieke materialen versterken de look en feel van het geheel. Wij adviseren en inspireren.

Dankzij de vakkennis en vaardigheden van onze tuinarchitecten maken wij het opvallende verschil. Noem het de perfecte mix van passie en talent.

Maak een afspraak

Tuinaanleg

Experten met groene vingers

De aanleg van een tuin is een job voor verschillende specialisten. Wij bundelen die expertise voor u in één aanspreekpunt en volgen een transparante, weldoordachte planning.

Tuinaanleg vergt expertise in verschillende domeinen. Hiervoor kan u rekenen op ons vakkundig team dat tuindromen tastbaar maakt.

Een tuin die door ons ontworpen en aangelegd is, draagt de stempel van Tuinen Claes en heeft een uniek karakter. Ons team heeft de kennis en de vaardigheden om uw tuinproject perfect uit te voeren.

Bekijk onze projecten

Tuinonderhoud

Wellness voor uw tuin

Uw tuin leeft, groeit en gaat mee met de seizoenen.

Een tuin is voortdurend in beweging. Het juiste onderhoud geeft zuurstof aan uw tuin en houdt uw buitenruimte in vorm.

Om uw tuin gezond en in balans te houden bieden wij verschillende onderhoudsformules op maat aan.

Maak een afspraak